Creatief & Design

Bij Studio2 vind je vormgevers met verstand van automatiseren. Hier ben je dus aan het juiste adres voor een origineel ontwerp van een website, knallende huisstijl en al het promotiemateriaal om de aandacht van de omgeving te trekken

Ontwerpen en uitdenken van creatieve ideeën


Websites

Tijd voor een nieuwe responsive website of mag de huidige website een opfrissertje gebruiken?

Huisstijl

Startende ondernemer of wordt het tijd voor een nieuwe uitstraling? Wij helpen u graag om een passende huisstijl te creëren.

Promotiemateriaal

Promotiemateriaal nodig? Van flyer tot bestickering van uw bedrijfswagen regelen wij voor u, goed en goedkoop.

Creatieve mogelijkheden bespreken met ons?

Portfolio Websites


Reisbureau Opmeer

Online uw vakantie boeken via uw vertrouwde reisagent? Deze win-win oplossing realiseerden wij op deze website van Reisbureau Opmeer.

Geneugte

Bij Geneugte.nl bestelt u online eenvoudig deze exclusief voor Nederland en handgemaakte Italiaanse wijnen in deze door ons gerealiseerde WooCommerce webshop. Deze webshop maakt gebruik van een leeftijdscontrole (nix onder de 18), en kan gebruikmaken van kortingsbonnen, cadeauverpakking en verschillende betalingsmethodes.

Bubbles & Blessings

Voor Bubbles and Blessings hebben we op hun verzoek twee websites geïntegreerd tot een goed werkende website voor zowel de brasserie als de bed and breakfast. Het laatste nieuws, een kamer of een tafel reserveren, inschrijven op de nieuwsbrief en de populaire Facebook-berichten vind je nu allemaal op een plek terug: de nieuwe website. Zij tevreden, wij tevreden!

Levende Kunst

Voor Marjon Berkenvelder realiseerden we een website waarin je in een oogopslag ziet wat zij voor jou kan betekenen. Met haar volgers deelt zij graag wat zij ziet, daarom realiseerden wij een prominente, passende plek voor haar Instagram posts op haar website.

't Mereltje

Kinderopvangorganisatie ’t Mereltje was al heel tevreden met de door ons gerealiseerde website. Nu alleen nog repsonsive. Voor ’t Mereltje realiseerden wij daarom een nieuwe responsive website in WordPress met het vertrouwde uiterlijk. In de nieuwe website integreerden we ook een Facbook plug in, het laatste nieuws op de homepage en een overzichtelijke jaaragenda met alle activiteiten.

 

Mariska Hoetmer

De gezelligste kapsalon van Heiloo onderging een naamswijziging met vernieuwd logo en website.

Prometaal

Als oudste klant is dit er een om te koesteren. Daarom in overleg met het Gabriel van Seumeren de website een flinke boost gegeven.

Home2build

Op de website van Home2build zit een geavanceerde configurator om een offerte aan te vragen voor uw droomhuis. De site is strak en helemaal in de stijl van eigenaar Raymond van der Linden Vooren.

Chiropractie Kramer

Voor onze trouwe klant Chiropractie Kramer hebben wij de site vernieuwd naar een responsive website omdat er steeds meer klanten mobiel de afspraken inplannen.

Zwemanalyse

Na een frisse update vorige jaar is er afgelopen periode een vernieuwde responsive design gemaakt.

Wagenaar Glasmontage

De glaszetter bij u in de buurt, heeft een eenvoudige maar overzichtelijke website. Al zijn diensten zijn in één beeld zichtbaar en duidelijk uitgelegd.

Tijd voor de masseur

Snelle booking maken via deze strakke website van Tijd voor de masseur.

Turnvereniging K&V Opmeer

De website van K&V Opmeer was hoog nodig toe aan onderhoud. Met een beetje sponsoring vanuit onze kant hebben we een mooie frisse site gebouwd waar de vereniging veel plezier van heeft. (Sponsoring)

Robert Slippens

Als mede eigenaar van Studio2 mag een informatieve website over de achtergronden en historie zeker niet ontbreken.

Portofolio Promotiematerialen


Bouwhekbanners Home2Build

Voor op de bouwwerken van Home2Build hebben wij mooie strakke bouwhek banners gemaakt (338×174 cm). Duidelijke informatie waar het over gaat. Tevens pijlborden om de toeleveranciers naar de juiste plek te loodsen.

Etalage en buitenposters

Nieuw seizoen dus nieuwe reizen. Mooie kleurrijke posters voor in de etalage van Reisbureau Opmeer en tevens een opvallende buitenbord poster voor aan de weg.

Bestelbus bestickering

Dennis Wagenaar, van Wagenaar Glasmontage, zijn bestelbus voorzien van een gave bestickering. Herkenbaar voor iedereen.

Visitekaartjes Levende Kunst

Naast een duidelijke website was er ook vraag om bijpassende visitekaartjes te ontwerpen voor Levende Kunst. Stijl komt helemaal overeen met de website.

Gevelreclame

Het nieuwe pand van Appel & Beers in Limmen moest voorzien worden van nieuwe reclame. De huisstijl doorgetrokken naar buiten en tevens de communicatie voor de verhuizing ontworpen.