Hosting en meer

Al jarenlang bieden wij onze klanten de meest stabiele en gebruiksvriendelijke high availabillity Virtual Server Hosting op ons Virtuele Server Platform voor een website, je weboplossing en voor de private cloud.

Hosting


Al jarenlang bieden wij onze klanten de meest stabiele en gebruiksvriendelijke high availabillity Virtual Server Hosting op ons Virtuele Server Platform voor uw website, uw weboplossing en voor uw private cloud. Laat u geheel vrijblijvend door ons adviseren in een volledig schaalbare (op korte termijn aanpasbaar) en perfect passende (ook financieel) hostingoplossing.  Wij bieden u zowel shared hosting oplossingen als een eigen Virtuele Private Server.

 Hosting SHosting MHosting L
HDD1 GB5 GB10 GB
Bandwidth (p/m)1 GB 20 GBFair use
Mailboxen5onbeperktonbeperkt
DirectAdmin toegangJaJaJa
Prijs*€ 42,95€ 95,-€ 195,-
* prijs per jaar exclusief BTW

VPS


Naast Linux VPS hosting bieden wij volwaardige Windows VPS hosting. Ons datacentrum werkt nauw samen met Microsoft om u de meest geavanceerde, snelste en meest stabiele Windows servers te bieden bijvoorbeeld voor uw virtuele kantooromgeving.

Prijsvoorbeeld Linux VPS

VPSVPS € 19,95*
RAM2048 MB
CPU Core2 Cores
HDD80 GB
Dataverkeer500 GB p/maand
* vanaf prijs per maand exclusief BTW

dmcache - SSD Caching

Om de harde schijf snelheid van onze Linux VPSen nog verder te verhogen bieden wij een compleet nieuwe SSD caching methode voor Linux ontwikkeld. Het gaat om een open source project genaamd dmcache dat onze provider samen met de Universiteit van Florida onderhoudt en doorontwikkelt. Met dmcache bieden wij een enorme verbetering in de harde schijfsnelheid van onze Linux virtual servers.

Prijsvoorbeeld Windows VPS

VPSVPS 3 € 34,95*
RAM4096 MB
CPU Core2 Cores
HDD160 GB
Dataverkeer1000 GB p/maand
* vanaf prijs per maand exclusief BTW

Snapshotting

Met onze additionele snapshot dienst kunt u gemakkelijk uw VPS naar een oude staat terugzetten. U kunt snapshots ook als dagelijkse backup instellen.

Domeinen


U kunt bij ons alle extensies registreren. Wij bieden u vier prijsstaffels voor uw domeinnamen: tot en met 9, van 10 tot en met 20 en van 21 tot en met 99. Onderstaand de meest voorkomende.

Domeinnamen worden door ons automatisch verlengd, u hoeft dus niet bang te zijn dat u ongewenst een domeinnaam verliest.  Wilt u ook gebruikmaken van onze e-maildiensten, bestelt u dan direct een spamfilter met uw domeinnaam mee.

TLD<10<21<100
.nl€ 9,95€ 8,50€ 7,50
.com/.net/.org/.info/.biz€ 11,50€ 10,00€ 9,00
.eu€ 12,50€ 11,00€ 10,00
.be/.co.uk€ 14,00€ 13,00€ 12,00
Spamfilter p/domein p/jaar€ 25,00
Prijsinformatie overige extensies op aanvraag.

Only email


Ons netwerk leent zich uitstekend om ook uw e-mail af te handelen. Maakt u gebruik van onze hostingdiensten dan kunt u voor dezelfde prijs gebruikmaken van onze e-mail service, daarnaast is het ook mogelijk om alleen email te gebruiken via ons netwerk. Ook bieden wij u vergaande hulp bij veelvoorkomende e-mailproblemen als het instellen van uw e-mail op verschillende toestellen, het optimaliseren van uw e-mailberichten en het voorkomen van spam.