Support

Wij proberen altijd er altijd te zijn voor je vragen of support verzoeken

Aanvragen van support


Heb je nog andere vragen interessante vragen?

24/7 support


Omdat wij berijpen dat je altijd bereikbaar en online wilt zijn, heeft Studio2 ook de mogelijk om voor jou 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar te zijn. Via het keuze menu van onze telefooncentrale wordt je buiten kantooruren zo snel mogelijk doorverbonden met de supportmedewerker. Bekijk onze abonnementen voor 24/7 support.

24/7 support

op aanvraag
Aanvragen

Weetjes


Zoekmachineoptimalisatie (Engels: Search Engine Optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) cq zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachineadverteren.

Transport Layer Security (TLS) en diens voorganger Secure Sockets Layer (SSL), zijn encryptie-protocollen die de communicatie tussen computers (bijvoorbeeld op het internet) beveiligen.